Back

Een noodstroomgenerator is als een levensverzekering.
Men hoopt haar nooit nodig te hebben, maar als de nood toch toeslaat, is men blij dat ze er is.

​Startklaar

Het belangrijkste voor een noodstroomgenerator is, naast een gevulde tank, een perfecte batterij, zodat deze steeds gebruiksklaar is.
Daarom zijn onze noodstroomgeneratoren ook steeds uitgerust met een elektronische pulse-batterijlader, die uw batterij in een optimale conditie houdt voor een zeer lange periode.
​Een noodstroomgenerator wordt in essentie gebruikt om de kritische componenten van een bedrijf of huishouden te voorzien van stroom.
Dit zijn bijvoorbeeld (warmte)pompen, licht, alarmsystemen, liften, koelkasten en diepvriezers, ventilatoren, en andere machines die het huishouden of bedrijf in staat stellen om de continuïteit te voorzien van haar werkzaamheden.

Volledige stroombehoefte
Wist u dat ook uw volledige stroombehoefte kan gedekt bij een stroompanne ?
Daarvoor is het goed als u een opsomming maakt van alle verbruikers, en dit verhoogt met een factor 25% of 50% bij enkele zware motoren.

Automatische netovername
Voor de klassieke stroombronnen heeft Javac een betrouwbaar en toch betaalbaar assortiment aan noodstroomgeneratoren, die variëren van zo’n 4 kw tot 500 kw.
Al onze noodstroomconfiguraties zijn voorzien van een automatische netovername met fazenbewaking (ATS).
Dit geeft u het geruste gevoel dat àls er zich een stroompanne voordoet tijdens uw afwezigheid of s’nachts, uw generator binnen 7 seconden volledig automatisch het net overneemt (wilt u niet “door het donker gaan tijdens deze 7 seconden, moeten wij extra nog voorzien in een batterijpack).
Wij voorzien ook in een bypass die door onze monteurs geplaatst wordt (betalend per lopende meter).

Heb je nog vragen, aarzel niet ons te contacteren.