Schroefcompressor

Bij de selectiecriteria om de juiste keuze te stellen naar een gepaste schroefcompressor, zijn er heel wat parameters die van dichtbij moeten bekeken worden o.m.: De geluidslast, het benodigde vermogen, de gebruiksintensiviteit, het energieverbruik, de branche, schrijnwerkerij, zandstralen, garagebedrijf, bandencentrale, enz. Elke branche heeft zo zijn eigen noden. Stationair of mobiele opstelling ? De kwaliteit van de perslucht. Al dan niet een passende droger. De benodigde werkdruk Hoe kritisch is perslucht voor uw bedrijf ? Komt de perslucht in aanraking met de voedselketen, in dit geval olievrij of extra filters ? De opstelling en uitvoering, automotive of industrieel ? De verwachte levensduur, of ook gebruikt of nieuw is een mogelijke keuze. Is er behoefte aan een lease-voorstel, of is huren een oplossing, dan ook de garantievoorwaarden, en aansluitend een onderhoudscontract. En tenslotte welk budget is er voorhanden ? Ook gaan wij kijken of een schroefcompressor wel de juiste keuze vormt, mogelijk komt een scroll- of geluidsarme zuigercompressor. Een adviseur komt steeds eerst te plaatse, alvorens een compressor aan te bevelen luisteren wij eerst zeer aandachtig naar u als klant naar uw noden en wensen, om dan in samenspraak tot de juiste keuze te komen. Op onze website vindt u verschillende uitvoeringen en vermogens. Aansluitend op de keuze van uw compressor komt mogelijk, ook de persluchtleiding naar voor, ook hier vindt u op, onze site de nodige informatie.

schroefcompressor

automotive compressor

schroefcompressor

AUTOMOTIVE COMBI COMPRESSOR

VSD/PM SCHROEFCOMPRESSOR

schroefcompressor

VSD/PM COMBI SCHROEFCOMPRESSOR

16 BAR (LASER) PM SCHROEFCOMPRESSOR

Leasing mogelijk

 

Tarieven vanaf 1%, restwaarde slechts 5%

 

Compressoren & Generatoren

Alle specificaties van de beste compressoren en generatoren, gebundeld in onze catalogus.

Javac schroefcompressoren

Vraag ons een gratis en vrijblijvend advies, zodat u exact investeert in de juiste compressor. Het feit dat u dit leest geeft aan dat ook u zich oriënteert wat er op het internet wordt aangeboden, de meeste mensen laten zich vooral oriënteren door de “prijs” laat ons zeggen dat dit aspect bij Javac top is met een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding.

​Bij Javac hebben wij een gezonde aversie om zaken aan te bieden die diametraal staan op de werkelijke behoeften van de klant, U dus. U merkt dat u met de investering van een nieuwe schroefcompressor best niet over 1 nachtijs gaat, onze concullega’s en dan vooral deze die zich hoofdzakelijk op het internet bewegen, en de vele gereedschapshandels, hebben meestal niet de expertise in huis om hun klanten vakkundig te informeren, om nog maar te zwijgen van de leveringstermijnen. Wij gaan steeds te werk als volgt, een van onze specialisten, samen +60 jaar ervaring in perslucht, zal u bezoeken en een gratis advies overhandigen na een grondige analyse van uw werkelijke behoeften aan perslucht, gekoppeld aan de actuele situatie. Zo zien wij o.m. veelal dat de keuze gaat naar een schroefcompressor om de geluidslast te minderen, op dit vlak hebben wij betere voorstellen.

Ook zullen wij aandacht hebben voor de COO (cost of ownership) over de totale afschrijvingsperiodemits een PM compressor is een terugverdieneffect van 2 à 3 jaar tegenover een conventionele schroefcompressor niet ongewoon. U situeert zich in de medische, petrochemische of voedingsindustrie dan is olievrije perslucht essentieel, ook hier hebben wij mooie oplossingen die de warmte, geluidsoverlast, en energiekost gevoelig terugdringen. Bij dit bezoek gaan wij niet alleen een expertise doen van uw persluchtbehoefte, maar gaan wij vrijblijvend, lucht afwaarts kijken wat er kan verbeterd worden, of vervangen indien nodig, en dan gaat het over de persluchtdroger, al dan niet een absorptiedroger, filters, enz. Voorts zullen wij uw bestaande persluchtleiding inspecteren op lekverliezen, (een van de grootste cash verslinders binnen een productiebedrijf). Tenslotte zullen wij het hebben over de dienst na verkoop, onderhoud en garantiebepalingen, zodat u in alle zekerheid de gepaste investering kan doen, en waar u in lengte van jaren de vruchten zal plukken, wij wachten met belangstelling uw uitnodiging tot een structureel gesprek.

Javac

voor wie zoekt naar betaalbare kwaliteit