Back

Plasma snijders zijn een onmisbaar instrument in elke werkplaats, immers waar gelast wordt moet er worden gesneden en het is niet steeds evident om dit te doen met een plaatschaar, slijptol, knipschaar, autogeen, of ponsmachine, denken wij maar aan RVS, of plaatdiktes van 30 mm en meer, en dan hebben we het nog niet gehad over bepaalde figuren uit te snijden, of snel een hoek uitbranden van een poutrel dat in de weg zit.
Javac heeft een ruime keuze aan plasma snijders uit de AVALON serie gaande van een 40 Amp 220 volt, die uitermate scherp is geprijsd, of de Avalon 41 PFC, die tot 15 mm aan kan in 230 volt, mits haar PFC technologie en niet stopt voor gatenplaten.
In 400 volt machines hebben wij de 60 Amp voor middelzwaar werk, over de draagbare 100 Amp plasmasnijder, tot de 120 en 160 Amp stationaire plasma branders.
De Avalon 20 is geschikt om te worden aangesloten op onze CNC snijtafels die als optie een interface heeft om te communiceren met de CAD CAM software.
Een niet onbelangrijk element van een plasmabrander zijn de slijtdelen, die bij sommige merken vrij duur zijn, wat het een stuk minder rendabel maakt om plasma machines in te zetten op de lasklus.
Bij JAVAC waken wij erover dat de slijtdelen betaalbaar blijven zonder afbreuk te doen in de legering van de elektroden en snijtips.

Heb je nog vragen, aarzel niet ons te contacteren.