35+

jaar aan

ervaring

Garantie

Javac Benelux (Kalmthout) en Duitsland (Amstetten) meer dan 35 jaar actief in deze sector, met duizenden tevreden referenties in binnen en buitenland.

Onze producten beantwoorden aan de strengste kwaliteitsnormen, o.m. aan de nieuwe EG-richtlijn 97/23/EC.

Garantie: 5 jaar na de eerste inbedrijfstelling of maximaal 4 000 draaiuren op compressoren en 1 jaar of 1 000 uren op generatoren en op alle andere stukken door Javac als gebrekkig erkend voor elke vorm-, constructie- of assemblagefout. Deze garantie dekt de vervanging van de als gebrekkig erkende onderdelen, de werkuren die binnen de normale werktijden vallen en de verplaatsingskosten en voor zover gelegen in de Benelux.

Onderhoud.

Onderhoud nodig voor uw compressor, generator of lasapparaat?  Laat uw huidige leverancier op zich wachten of is hij te duur?  Zijn er geen stukken meer beschikbaar?

Dan bent u bij Javac mogelijk beter af.

Wij kunnen u helpen in deze disciplines:

  • Compressors: zuiger, schroef en scroll
  • Diesel generatoren: alle uitvoeringen tot 250 KVA
  • Lasapparatuur & plasmabranders: stappengeschakelde of inverteer

Service.

Is uw machine stuk?  Zijn er geen onderdelen meer beschikbaar voor uw compressor, generator of lasapparaat?  Laat uw huidige leverancier op zich wachten of is hij te duur?

Wij kunnen u helpen in deze disciplines:

  • Compressors: zuiger, schroef en scroll
  • Diesel generatoren: alle uitvoeringen tot 250 KVA
  • Lasapparatuur & plasmabranders: stappengeschakelde of inverteer

Mogelijkheid om uw machine in te ruilen indien dit economischer is of tijdelijke verlaagde huurvoorwaarden tijdens de herstelperiode.  Bestekkosten & transportkosten zijn gratis, bij goedkeuring herstelling, in de regio Vlaanderen en voor Nederland de lijn tot Utrecht

Retour.

​Bent u ontevreden met het product?  Meldt dit en vertel ons waarom u niet tevreden bent.  Misschien is de oplossing snel gevonden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor wie zoekt naar betaalbare kwaliteit.
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.