Verzending

Javac biedt jou diverse manieren om jouw bestelling in ontvangst te nemen. Wij kunnen jouw bestelling laten leveren, maar je kunt jouw bestelling ook zelf ophalen.
Op deze pagina vindt je al onze lever- en afhaalmogelijkheden.

Levering binnen België

Javac hanteert binnen België de volgende verzending. DPD verzendingen (per pakket van 0 tot 30 kg) €10. Weegt een product 30 kg of meer? Of betreft het een erg groot product? Dan zijn wij in sommige situaties genoodzaakt jouw bestelling als palletzending te versturen. Per pallet €75. Grotere verzendingen gebeuren door ons eigen transport volgens afspraak bij aankoop.

Levering in NL & LUX

Voor alle leveringen in Nederland en Luxemburg hanteren wij de volgende verzending. DPD verzendingen (per pakket van 0 tot 30 kg) €20. Weegt een product 30 kg of meer? Of betreft het een erg groot product? Dan zijn wij in sommige situaties genoodzaakt jouw bestelling als palletzending te versturen. Per pallet €85. Grotere verzendingen gebeuren door ons eigen transport volgens afspraak bij aankoop. , contacteer ons vrijblijvend. 

Levering wereldwijd

Voor alle verzendtarieven en levertijden, contacteer ons vrijblijvend. 

Hoe wordt jouw pakket verzonden?

Als je de artikelen van maandag tot en met vrijdag besteld voor 17:00u verzenden wij dit wanneer op stock meestal de dag erna met DPD. Zodra je jouw bestelling heeft geplaatst, wordt het pakket op de door jou aangegeven wijze bij je bezorgd. Om de bestelde artikelen bij jou af te leveren maakt Javac gebruik van de diensten van DPD. Zodra jouw pakket is afgeleverd aan de bezorgdienst ontvang je per e-mail een bevestiging dat jouw producten zijn verzonden. Eventuele beschadigde of verkeerd geleverde zendingen dienen binnen 5 werkdagen na ontvangst gemeld te worden.

Niet thuis

Als je niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een niet-thuiskaart achter. Er volgt een tweede bezorgpoging. Mocht het onverhoopt wederom niet lukken, dan wordt jouw pakketje naar het dichtstbijzijnde DPD afhaalpunt gebracht. Het pakket blijft hier maximaal 14 dagen liggen, alvorens het pakket naar ons toe wordt geretourneerd.

Afhalen

Je bent van harte welkom in onze showroom te BE-2920 Kalmthout.

*De leveringstermijn is alleen van toepassing wanneer je betaalt met PayPal, Bancontact & Visa/Mastercard. Wanneer je betaalt met een van de overige betaalmethoden zal de levering 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen.