mobiele schroefcompressor

mobiel compressor

Thermische compressor diesel

7 – 14 bar | 15 – 186 kW | 2 m³ – 24,8 m³

Varianten

PDP20 2.9/2.5m³ Perkings 21.3kW

prijs op aanvraag

PDK33 CE 4m³ Kubota 33kW

prijs op aanvraag

PDP28 4.4/3.5/2.9m³ Perkins 35.7kW

prijs op aanvraag

PDP35 5/4/3.2m³ Perkins 35.7kW

prijs op aanvraag

Waarom onze mobiel compressoren?

Presentatie

Eigenschappen mobiele schroefcompressor
  • Motor met hoge betrouwbaarheid en lange levensduur
  • Aanzienlijke brandstofbesparing dankzij het besturingssysteem
  • Nieuwste generatie schroefprofielen
  • Verzinkte chassis in overeenstemming met EU-normen
  • Waarborg van 10 jaar op roestvorming behuizing
  • Optioneel nakoeler en waterafscheiders voor 100% droge perslucht

Javac brengt een beknopt aanbad van de ATMOS mobiele diesel schroefcompressoren in een bereik van 2.5 tot 5 m³. +50 jaar ervaring leidt tot robuuste en compacte machines die ontworpen zijn om ingezet te worden op gebruik in zeer moeilijke omstandigheden o.m. Extreme temperaturen, stoffige omgeving of zelfs bij gebrekkig onderhoud.

Algemene kenmerken:

​Motoren

De Perkins motor heeft een directe invloed op de betrouwbaarheid van de machine. We gebruiken over gedimensioneerde motoren die garant staan voor ​​hogere betrouwbaarheid en een langere levensduur. Het motortoerental is optimaal ingesteld op basis van prestatiecurven resulterend in een zeer laag brandstofverbruik.

​Besturingssysteem

Het proportionele besturingssysteem in twee fasen verlaagt het brandstofverbruik aanzienlijk. In functie van de benodigde perslucht regelt dit besturingssysteem het koppel van de motor, ook hier resulterend in een aanzienlijke brandstofbesparing.

​Schroefcompressor

De beproefde compressor biedt een hoge betrouwbaarheid over de totale levensduur van de machine. De nieuwste generatie schroefprofielen heeft uitstekende eigenschappen wat betreft efficiëntie en geluidsniveau.

Controller

Deze bewaakt de koelvloeistof, de oliedruk en de temperatuur van het compressorblok. Bij overschrijding van de ingestelde parameters, wordt de machine automatisch uitgeschakeld of schakelt deze over in stand-by modus.

​Chassis

Het verzinkte chassis is in overeenstemming met EU-normen. Mogelijke opties zijn: trekhaak met vaste hoogte, geremd of ongeremd of trekhaak met variabele hoogte of chassis enkel bestemd voor werfgebruik.

Behuizing

Deze is vervaardigd in overeenstemming met de geldende regelgeving binnen de EU. Ook is er speciale aandacht tegen corrosie. De volledige omkasting is behandeld met ijzerfosfaat en vervolgens voorzien van poedercoating, wat een waarborg geeft van minimaal 10 jaar op roestvorming.

Droge perslucht

Als optie bieden wij een nakoeler en waterafscheiders die kunnen worden ingebouwd. Het garandeert u 100% droge perslucht voor toepassingen zoals zand- of ijsstralen

onderhoud

Javac biedt u een uitstekende service en beschikt over een eigen onderhoudsteam voor alle toestellen.

Herstelling

Voor alle herstellingen kan u een beroep doen op onze kennis en ons gespecialiseerd team.

Javac

voor wie zoekt naar betaalbare kwaliteit