mobiele drieweg absorptiedroger

ABSORPTIEDROGER T.B.V. BUS, TRAM EN TREIN

Absorptiedroger

400 l/min

Varianten

400 l/min

prijs op aanvraag

Eigenschappen mobiele drieweg absorptiedroger
  • ​Verwijdert 99,9% van water en vuildeeltjes
  • Haalt 95% van het vocht uit de lucht
  • Watervrij
  • Stofvrij
  • Bacterievrij

Deze absorptiedroger, is uitgevoerd in een weersbestendige coating, die een jarenlange en probleemloze toepassing kenmerken, zelfs in zeer zware en ruige toepassingen. Om te worden gebruikt op elektrische voertuigen, trein, tram en bussen, maar net zo goed op constructie machines en andere openlucht toepassingen.

Deze absorptiedroger vindt zijn toepassing waar bij trillingen, diverse weersinvloeden, en ruige omstandigheden de werking dient verzekerd te blijven. En bij omgevingstemperatuur van +55 C° tot -40 C° (heating pad ingebouwd) De arbeidsdruk bedraagt tussen de 9 bar en 12 bar, met een capaciteit van 400 lt./min voldoet deze aan de meeste externe toepassingen. Het dew point depression bedraagt 60 °C bij een omgevingstemperatuur van 0-55 °C, en de regeneratie van de absorptiekorrels wordt alternerend uitgevoerd d.m.v. een intelligente controller, wat lijdt tot een besparing van 20% op het luchtverbruik.

Uitvoering in ISO8573.1 De intelligente controller regelt de olie/water filtratie en zorgt voor een continu filtratie alternerend tussen de 3 cilinders. 92% van het condenswater wordt afgevoerd, dus ijsvorming is uitgesloten. Zuiverheid van de lucht bedraagt 99.99%. De korrels dienen slechts om het jaar te vervangen worden bij intensief gebruik, wat de onderhoudskosten drukt in belangrijke mate, en is zeer eenvoudig uit te voeren mits een ruilcartridge.

onderhoud

Javac biedt u een uitstekende service en beschikt over een eigen onderhoudsteam voor alle toestellen.

Herstelling

Voor alle herstellingen kan u een beroep doen op onze kennis en ons gespecialiseerd team.

Javac

voor wie zoekt naar betaalbare kwaliteit