streetviewJavac

Inleiding

Javac Benelux (Kalmthout) en Duitsland (Amstetten) meer dan 35 jaar actief in deze sector, met duizenden tevreden referenties in binnen en buitenland, heet u welkom op onze vernieuwde site, u zal versteld staan van onze innovatieve aanpak met een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding. Daarvoor kunnen wij rekenen op bekwame medewerkers in hun technische, logistieke of commerciële functie, die u graag ter dienst staan.

Praktisch al onze machines en toebehoren zijn voorradig in onze magazijnen in Kalmthout, dit verzekert een snelle levering van wisselstukken & service. Daarnaast staat een 24/24/7 serviceteam klaar om de dienst na verkoop te garanderen, zo nodig ook s ’nachts en in het WE. Als KMO-bedrijf zien wij het als een uitdaging om beter te presteren dan de globale concurrentie, zeker naar kwaliteit, betaalbare service en scherpe prijsstelling toe.


Wij geven niets toe in materiaalkeuze; technologie en kwaliteitskeuze zijn van dezelfde hoogwaardigheid dan de markleiders. Waardoor onze vooruitstrevende compressoren, generatoren en bij uitbreiding alles wat dit compleet maakt mogelijk nog beter presteren. Onze producten beantwoorden aan de strengste kwaliteitsnormen, o.m. aan de nieuwe EG-richtlijn 97/23/EC.

Garantie

5 jaar na de eerste inbedrijfstelling, of maximaal 4000 draaiuren op compressoren, en 1 jaar of 1000 uur op generatoren. en op alle andere stukken door javac als gebrekkig erkend voor elke vorm-, constructie- of assemblagefout. Deze garantie dekt de vervanging van de als gebrekkig erkende onderdelen, de werkuren die binnen de normale werktijden vallen en de verplaatsingskosten en voor zover gelegen in de Benelux.Showroom Kalmthout

showroom-kalmthout

Fabriek Javac Amstetten

Fabriek-Amstetten