Nieuws

Beurs Tech in Riga te Litouwen

Javac was met een uitgebreide delegatie aanwezig op de beurs Tech in Riga, Litouwen, met grote belangstelling namen de plaatselijke industriëlen kennis Van het gamma lasautomatisaties, en persluchttechnieken, zeer aangenaam verrast door onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Javac Als Beste Aanbieder!

Javac Als Beste Aanbieder!
Javac is uitgeroepen als beste aanbieder in een tender voor de urbanisatie van de provincie Equateur/Congo RDC, een contract ter waarde van 7.000.000 USD Onze export directeur “ Afrika” , de heer  Anderson  hier bij de onderschrijving, in de lounge van het plaatselijke hotel  in april  2010 van het investeringsdossier voor de provincie Equateur/Congo, met de toenmalige minister van financiën, en zijn delegatie, dit  contract met een waarde van 7.000.000 dollar heeft zijn uitwerking .

Javac sponsert generatoren voor veldrijden “Bosduin Kalmthout”

Dankzij de vrije sponsoring van javac, genoot de jaarlijkse kampioenschap veldrijden,“Bosduin Kalmthout “ weer volop van licht en elektriciteit, het was ook weer dit jaar een geweldig succes. Met dank aan de vele duizenden bezoekers en de renners. Wij kijken ondertussen alweer uit naar de kampioenschappen van 2014!

Javac, Sponser Van Arts Zonder Grenzen

Tour for Life is een volledig ondersteunde achtdaagse wielertour ten voordele van Artsen Zonder Grenzen die je leven zal veranderen. In een team van zes tot negen renners ga je de uitdaging aan de Alpen, Jura, Vogezen en Ardennen te overwinnen om te finishen op de Muur van Geraardsbergen. De indrukwekkende landschappen, de intense teamspirit en de sfeer in het Tour for Life-kamp bezorgen jou en je teammaten een onvergetelijke ervaring! , meer informatie zie .

Power Generation Week 2013

Ook in Orlando/FL (USA) hebben wij in november 2013 de “POWER-GEN” beurs bezocht, het moet gezegd dat onze Amerikaanse vrienden, een straatlengte voorsprong hebben op sturingen, isolaties, ATC, ACS, uitlaatsystemen, PMG systemen, enz. dit heeft voor JAVAC geleid tot bijzonder goede contacten en contracten, technologieën die wij nu reeds ten dele in onze nieuwe generators hebben aangewend, zonder dat dit een belangrijke impact gaat geven op de verkoopprijzen van onze generatoren, het viel ons .