Wisselstukken en onderhoud generators “Made in China”

Op veilingen en tweedehandssites worden steeds meer Chinese generators of aggregaten aangeboden, kopers voelen zich meestal aangetrokken door de scherpe prijstelling.

Veel van deze aanbieders gaan voorbij aan het feit dat deze machines onderhoud nodig hebben, of bij een panne nieuwe wisselstukken, vreemd genoeg schijnen ook de kopers, verblind door de prijs, zich deze vraag niet te stellen.

Tot er zich een probleem voordoet en dan is de verkoper veelal moeilijk te bereiken, is gestopt met die handel, of is hij gewoon verdwenen, onze technische dienst wordt er dagelijks over aangesproken om een oplossing te vinden voor diverse merken als Kipor, Load Up, Ricardo, Yangdong, Weifang, enz., enz., Hoewel niet bij ons gekocht, getroost Javac zich tijd noch moeite om de klant uit de nood te helpen.

Voor de klant een signaal om voortaan in zee te gaan met Javac. Zo hebben wij door de jaren heen een enorme stock aangelegd van olie, brandstof en luchtfilters, starters, AVR, ACS-controllers, ATS-netovernamesystemen, alternatoren, enz. En dit voor alle dieselmotoren van 4.2 KW tot 250 KW. Indien u vraag heeft naar “onvindbare” wisselstukken dan staan wij graag tot uw dienst. Zowel voor de wederverkoper, revisiebedrijven, lokale dealers, tweedehandshandelaars als de eindgebruiker, is javac in deze een dankbaar aanspreekpunt. Het volstaat om de vragenlijst op de vorige pagina in te vullen, dan neemt onze technische dienst contact met u op.

U bent ook steeds welkom met uw generator in onze werkhuizen in Kalmthout (B), veelal kunnen wij u direct uit de nood helpen, zoniet kijken wij in overleg uit naar een oplossing voor dringende gevallen.

Ook staan wij open om uw oude, zelfs onbruikbare generator in te ruilen voor jonge occasie of een nieuwe generator, en deze keer met een verzekerde naverkoopdienst.