Ontdek ons ruim aanbod van lasposten op maat en vraag vandaag nog uw gratis offerte aan of bestel meteen een laspost!

Een laspost of meerdere lasposten nodig? Duik in ons aanbod met lasapparatuur op maat en koop onmiddellijk uw laspost in onze webshop!

Er bestaat meer dan een reden om een laspost – ook wel gewoon lasapparaat genoemd – te kopen. Vandaag de dag kopen professionele vaklui zo’n apparaat om pakweg een auto of motor te herstellen. Toch vallen de apparaten ook bij particulieren in de smaak. Zo kopen zelfs fervente kunstenaars een lasapparaat om metalen sculpturen te creëren!

Ook een laspost of zelfs meerdere lasposten kopen? Ga naar onze webshop en bestel uw toestel meteen! Bij Javac geniet u een snelle levering, en dat in combinatie met een uitmuntende kwaliteit. Wacht niet langer en koop vandaag uw apparaat!

Waarom een laspost, denkt u? Hieronder leggen we het nut van de laspost uit

Een lasapparaat is een cruciale tool binnen het lasproces. Dat is niet enkel zo om de lasnaad te creëren, maar ook om uzelf als professionele of particuliere lasser te beschermen. Wellicht weet u dat vakkennis over lassen vereist is indien u zelf aan de slag gaat. Er bestaan immers verschillende uitvoeringen van apparatuur voor verschillende processen.

Meteen uw las post aankopen? Breng een bezoek aan onze uitgebreide webshop en bestel uw apparaat onmiddellijk! Bij ons geniet u een snelle levering en bijkomend advies (indien gewenst).

De laspost: op deze factoren moet u zeker letten als u besluit een laspost aan te kopen in onze webshop

Er zijn een aantal elementen die u beter in kaart brengt alvorens u een lasapparaat aankoopt. We overlopen ze samen met u!

1. Welke laspost: wat is het soort lasproces waarmee u bezig bent?

Afhankelijk van de toegepaste lasmethode worden er bepaalde materialen, voorzieningen en accessoires gebruikt – dat voor het creëren van de lasnaad zelf. Voorts bepaalt het lasproces welk type apparatuur u juist nodig hebt.

2. Welke laspost: de locatie waarop u plant te lassen

Zoals we eerder al aankaartten, wordt er dikwiljs gelast voor professionele doeleinden en dus ook in een industriële setting. Kortom: een bepaalde locatie betekent ook een bepaald lasproces, waarvoor u een specifieke las post nodig hebt.

Vragen over uw lasapparaat? Stel ze meteen aan Javac!

Klein overzicht van de toepassingen waarvoor lasposten of lastransformatoren worden gebruikt

Bij Javac onderscheiden we TIG, MIG, MAG en MMA-apparaten. U weet niet welk type past bij uw specifiek gebruiksdoel? Op deze pagina geven we u een transparant overzicht met de verschillen tussen de types. Natuurlijk kunt ook rechtstreeks bij ons terecht met al uw vragen. Meer zelfs, u kan een vrijblijvend, informatief gesprek vastleggen! Vraagt u liever direct een offerte aan? Ook dat kan.

Onze contactgegevens: wij staan u graag te woord, en dat op alle werkdagen van 8u30 tot en met 17u00

Nanoweld BVBA,
Kwade Weide 1
B-2920 Kalmthout, België

info@javac.be
+32 (0)3 666 44 17
+32 (0) 476 376 004

Openingsuren
Alle dagen van 8:30 tot 17:00
Zaterdag op afspraak (enkel indien mogelijk)

Wilt u een laspost kopen? Bij Javac kunt u terecht voor lasposten op maat van uw wensen, noden en verwachtingen. Zoekt u een laspost voor professioneel of eerder privé gebruik? Dat maakt niet uit, want wij hebben lasposten voor iedereen! Dus bestel als de bliksem uw laspost in onze webshop. Aarzel niet om ons te contacteren als u nog meer vragen hebt over lasposten!