dieselmotor voor generator

baudouin dieselmotoren

Generator wisselstukken

Baudouin dieselmotoren en wisselstukken

Engine Powerkit Ratings (ENG)

Eigenschappen dieselmotor voor generator
  • Baudouin dieselmotoren
  • Alle wisselstukken van Baudouin dieselmotoren
  • Geleverd binnen korte termijn

Met de invoering van de veel strengere milieueisen voor dieselmotoren en als gevolg hiervan een belangrijke meerkost voor deze EURO 5 motoren is er een tendens om oudere generatoren die de afschrijvingsperiode naderen of overschrijden, en waarvan de motor hapert, om deze om te bouwen met een euro 2 EURO 3 motor, op deze manier wordt de verplichting om voor veen EURO 5 motor te gaan omzeild, want u gebruikt een generator of compressor van voor deze verplichting is ingegaan.

Vanuit dit oogpunt kan het lucratief zijn om uw oude generator te voorzien van een nieuwe Beaudouin motor. Deze in Frankrijk gebouwde motoren, zijn recent overgenomen door de Chinese Weichai groep, waarin ook Linde heftrucks is ondergebracht, en nog een aantal toonaangevende Tech bedrijven uit Europa.

De motoren zijn prijstechnisch een mooi alternatief zonder aan de kwaliteit te moeten twijfelen. U vindt deze motoren trouwens terug in onze SL reeks generatoren. Er bestaat uitgebreide informatie van inbouw maten, SAE maten, dit gekoppeld aan een zeer volledig gamma, waardoor het quasi zeker is dat uw oude motor kan worden vervangen voor een Beaudouin motor. Levertermijnen zijn kort, dankzij een groot magazijn in Frankrijk

onderhoud

Javac biedt u een uitstekende service en beschikt over een eigen onderhoudsteam voor alle toestellen.

Herstelling

Voor alle herstellingen kan u een beroep doen op onze kennis en ons gespecialiseerd team.

Javac

voor wie zoekt naar betaalbare kwaliteit