Eco noodstroomgenerator

eco generator

Noodstroomgenerator

40 kVA – 250 kVA | 1500 tpm

Varianten

ECO-40 kVA, 1500 tpm, Watergekoeld

€ 5 500,00 ex BTW

ECO-50 kVA, 1500 tpm, Watergekoeld

€ 6 950,00 ex BTW

ECO-75 kVA, 1500 tpm, Watergekoeld

€7 980,00 ex BTW

ECO-100 kVA, 1500 tpm, Watergekoeld

€ 9 980,00 ex BTW

ECO-125 kVA, 1500 tpm, Watergekoeld

€ 11 925,00 ex BTW

ECO-150 kVA, 1500 tpm, Watergekoeld

€ 14 100,00 ex BTW

ECO-180 kVA, 1500 tpm, Watergekoeld

€ 18 606,00 ex BTW

ECO-250 kVA, 1500 tpm, Watergekoeld

€ 23 800,00 ex BTW

Technische informatie

Onderhoudscontract ECO serie

ACS Controllor (Deepsea)

Eigenschappen Eco noodstroomgenerator
  • Noodstroomgenerator vrijgesteld van euronorm
  • Als optie uit te rusten met een automatische netovername (ATS)
  • Zeer stabiele Steyr OEM motoren
  • Standaard voorzien van een geluidswerende kast
  • Standaard voorzien van druppellader
  • Eenvoudig aan te sluiten op het net
  • Kan ook gebruikt worden als conventionele generator

Javac Eco Noodstroomgeneratoren

De Javac ECO noodstroomgeneratoren, zijn een prijswaardig alternatief, zelfs goedkoper dan een gebruikte generatoren en perfect inzetbaar als noodstroomconfiguratie, een stationaire generator behoeft geen euro 4 motor, daarom dat wij onze eco generators uitvoeren met een licentie Steyr dieselmotor (EURO2) die door Ricardo (UK) https://ricardo.com is geoptimaliseerd voor de toepassing als generator motor.

​De Eco lijn generatoren zijn verkrijgbaar van 40 tot 250 KVA, als optie kan u kiezen voor een ACS controller, (Deepsea UK) die garant staat voor de vlotte werking van uw generator, en die de machine automatisch uitschakelt zodra er een probleem opduikt wat zou kunnen leiden tot een machinebreuk, de ACS controller informatie wordt gevoed door tal van sensoren, o.m., water, oliepeil, spanning, toerental, enz., bij onderhoud van de generator zijn alle belangrijke parameters geregistreerd, tevens dient deze controller als basis voor een automatische netovername, afstandsbediening, synchronisatie, automatisatie, etc.

​Standaard worden deze machines geleverd in een geluid geïsoleerde omkasting, gemoffeld in een weersbestendige coating, batterijsleutel, oliepomp (optie) stopcontacten in verschillende vermogens, de wanden van binnen voorzien van een uitstekende oliebestendige en brandvrije isolatie. De omkasting is voorzien om te verplaatsen met heftruck, of met de kraan. De OEM Stamford alternator staat garant voor een gestabiliseerde output, uitgevoerd in rood elektrolytisch koper, en een optimale isolatie voor een perfecte derde harmonische.

​De technische omschrijving vindt u als u doorklikt op de betreffende uitvoering. De garantie over de generator en zijn componenten strekt zich uit over 5 jaar of 1.000 draaiuren wat zich eerst voordoet. Wij hebben een goed uitgerust werkhuis ter beschikking, voorzien van alle wisselstukken & filters op voorraad en kunnen de service verlenen bij u ter plaatse of in onze werkhuizen. U hebt ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract te onderschrijven, vraag hiernaar, wij sturen u een copy op simpel verzoek.

onderhoud

Javac biedt u een uitstekende service en beschikt over een eigen onderhoudsteam voor alle toestellen.

Herstelling

Voor alle herstellingen kan u een beroep doen op onze kennis en ons gespecialiseerd team.

Javac

voor wie zoekt naar betaalbare kwaliteit