Nanomag generator

Met onze PM technologie die wij brengen onder de model lijn NANOMAG, waar wij trouwens in 2013 op de beurs te Kortrijk der eerste prijs hebben weggekaapt als innovatief product, zijn wij nog steeds de enige aanbieder van deze technologie die wij exclusief en wereldwijd brengen met een alternator die geen inverter behoeft als ondersteuning, dit maakt onze machines zeer bedrijfszeker en zuinig,. Met deze technologie rekenen wij definitief af met de alom gekende tekortkomingen van een conventionele generator bij niet-lineaire belasting, zoals lassen, bouwkraan, shredders, boegschroeven, compressoren, etc., de lijst is te lang om op te noemen. Onze laatste innovatie is dat wij onze alternatoren nu brengen in IP 55 (patent). Dit laat toe om de generator nu in te zetten in vochtige en stoffige omgeving, zonder dat uw generator stuk gaat door deze verwoestende elementen (denk aan breekwerven, underslung reefers, zeefinstallaties, verneveling, maar ook bestand tegen zandstormen, en buitengaatse opstellingen, vandaag strekt ons gamma zich uit van 6 KW tot 60 KW, laat u inspireren door onze technologie, en bespaar aanzienlijk op logistieke, onderhouds- en brandstofkosten, niet alleen uw bedrijf draait er goed bij maar ook het milieu.

nanomag generator

nanomag 4 – 11 kW

nanomag generator

nanomag 13 – 40 kW

Leasing mogelijk

 

Tarieven vanaf 1%, restwaarde slechts 5%

 

Compressoren & Generatoren

Alle specificaties van de beste compressoren en generatoren, gebundeld in onze catalogus.

nanomag technologie

50% MEER VERMOGEN MET DEZELFDE MOTOR

NANOMAG generators zijn de nieuwe generatie van generatoren gekoppeld aan een hoge efficiëntie, en een lage energie verbruik. Elektriciteit wordt efficiënter opgewekt via het permanente magnetische veld magneten die zijn samengesteld uit een legering van Al-Ni-CO en als dusdanig gemonteerd op de lichtgewicht rotor. Deze permanente magnetische vervangen de traditionele onderdelen die gemakkelijk verslijten, Dit resulteert in een hogere stabiliteit, een hogere efficiëntie, een lager energieverbruik en een betere algemene prestatie. De restcapaciteit van een Nano-MAG generator is echt een revolutie in de geschiedenis van generatoren. Onze gepatenteerde NANO-MAG generator is de nieuwe generatie van hightech producten met vele voordelen:

Lichter en kleiner van omvang
Tot 30% minder gewicht en volume dan de traditionele generatoren. 
Onderhoud vrije technologie
Vanwege de simpele structuur zonder koolborstels, geen excitatie spoel, geen spanning of andere elektrische onderdelen (AVR), zijn de delen die gewoonlijk zorgen voor storing niet meer aanwezig in deze generators, dit resulteert in meer stabiele werking en langere standduur zonder onderhoud.

Uitstekende elektrische prestaties
Het Elektrisch vermogen is absoluut uitstekend, technische specificaties zijn absoluut hoger dan alle vergelijkbare producten van andere merken. Met elektrische superieure prestaties, o.a. een perfecte Sinus, zijn deze generatoren perfect gekwalificeerd zijn om te voldoen aan de eisen van alle soorten van precisie-instrumenten en computers.

Opvallende energiebesparing
Bij het uitvoeren resistente belasting (zoals verlichting), kan dit resulteren in een besparing van meer dan 50 gram van de brandstof voor elke kilowattuur geproduceerd, met een gemiddelde energiebesparing van meer dan 15% in vergelijking met een traditionele generator. NANO-MAG generatoren hebben ook een sterke uitvoering capaciteit voor inductieve belasting, hierdoor kunnen elektromotoren gestart worden met een vermogen van meer dan 80% van hun eigen netspanning. Dit lost het aloude technologische probleem op: zo is het ondermeer bekend dat sinds de eenfasige generatoren werden uitgevonden zowat een eeuw geleden, het steeds een probleem is geweest van de traditionele generatoren dat elektromotoren slechts konden gestart worden met een, beperking van 34% van haar eigen netspanning. Zoals U merkt heeft 1 NANOMAG de kracht van minimaal 2 generatoren

Javac

voor wie zoekt naar betaalbare kwaliteit