Op zoek naar een generator? Bij Javac kunt u steeds terecht voor een oplossing op maat!

Een stroom generator of eenvoudigweg generator – soms beter bekend onder de naam ‘stroomaggregaat’ – zorgt er altijd voor dat u voldoende stroom hebt. Moet het eigenlijk nog gezegd dat stroom vandaag onmisbaar is? Ja, anno 2016 is het quasi ondenkbaar dat u zonder stroom komt te staan. Alleen is het wel een kwestie van de juiste te kiezen: eentje uw specifieke noden en verwachtingen helemaal inlost.

Maar geen nood: Javac heeft verschillende modellen in de aanbieding. In ons assortiment vindt u zowel diesel- als benzinegeneratoren. En die zijn geschikt voor meerdere gebruiksdoeleinden – van privé tot professioneel. Elk van de toestellen voldoet aan de eisen van iedere potentiële gebruiker. Niet zo onlogisch, als u weet dat onze generators een krachtbron van hoge kwaliteit verstrekken. Nog beter wordt het als u ervaart hoe gemakkelijk ze zijn in gebruik. Dus daar hoeft u alvast niet aan te twijfelen. Aan de betrouwbaarheid evenmin.

Dus waar wacht u nog op? Bekijk het volledige aanbod in onze webshop en kies een generator (of meerdere generatoren)op maat van uw wensen!

Welke generators kiest u best? Hoe vindt u de juiste generator?

De eerste vraag: wat is het gebruiksdoel? Zoekt u een exemplaar voor rond uw tuinhuis of voor een camper? Of wenst u een toestel te bestellen omdat u een groots evenement organiseert? Bovendien zijn al onze modellen ook gewoon geschikt als noodstroomvoorziening. Stroompannes zullen nooit meer een rampscenario zijn.

We geven het toe: het maken van een passende keuze is geen evidentie. Ook daar helpen we u graag mee. U gaat een generator of meerdere generators kopen? Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren voor vrijblijvende informatie, op zowel techisch als commercieel niveau. Mail of bel ons op +32 (0)3 666 44 17!.

Of Bestel meteen in onze online shop!

Denk ook aan de geluidsisolatie

De modellen van Javac zijn bekend voor hun geluidsarme werking. Javac heeft uitzonderlijk stille uitvoeringen met een geluidslast tot 56dBa, maar biedt ook een reeks interessante alternatieven aan. Enerzijds kunt u opteren voor noodstroomconfiguratie met ATS, (tot 250 KVA) en anderzijds bieden we generatoren aan voor industriële toepassingen (tot 2500 KVA).

Kies hier een generator die volledig geluidsarm is en bestel hetmeteen in onze webshop!

Ter info: KVA drukt het vermogen uit dat het toestel eigenlijk kan leveren in de meest ideale omstandigheden. Onze gebruikers vragen zich wel vaker af hoeveel kracht er benodigd is. Weet dat een het toestel wisselstroom (AC voltage) produceert. Het vermogen dat een generator produceert wordt geëvalueerd in KW (Kilowatt).

Het nominaal vermogen (= het vermogen dat het toestel kan produceren voor een langere tijdsperiode) is over het algemeen gelijk aan 90% van het maximale vermogen.

Een generator of meerdere generatoren kopen? Een geluidsarme generator voor een privé of professioneel doel? Bij ons kunt u te allen tijde terecht voor een kwalitatieve generator op maat!

Meer weten? Interesse in een vrijblijvende offerte? Vraag meer over de generator die u zoekt en contacteer ons, dan helpen we u graag én snel verder.

Bedrijfsinfo:Javac Duitsland is het hoofdhuis van Javac, Nanoweld bvba verdeelt de Javac producten voor de Benelux en Frankrijk.Indien u zaken opmerkt die op onze website nog niet leverbaar zijn, dan volstaat het om ons en mail te sturen met de door u gewenste machine of informatie. U kunt de Javac Duitsland website bezoeken via www.javac.org.