U zoekt een aggregaat? Ontdek ons ruim assortiment

Een aggregaat is een synoniem voor een generator, dus een aggregaat heeft dezelfde doelen, specificaties en prijscategorieën. Dus ook hier geldt dat aggregaten onmisbaar zijn. Ze zorgen er immers voor dat u altijd stroom hebt, en nooit meer te maken krijgt met de vervelende gevolgen van stroompannes. Minder last, meer zekerheid!

U wilt een toestel kopen? Kijk snel in onze webshop en kies een model dat het meest geschikt is voor uw gebruiksdoel. Of u nu een particulier of professionele vakman bent: bij Javac vindt u zeker en vast uw gading!

Aggregaten hebben allerlei specificaties en sluiten aan bij een of meerdere toepassingsgebieden

Wie een aggregaat (of meerdere, u weet maar nooit) koopt, doet dat meestal voor een specifiek toepassingsgebied. Een stroomaggregaat kan namelijk gebruikt worden voor een breed scala van opdrachten. En er is meer: Een toestel bij Javac betekent hoge kwaliteit, eindeloze betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, om u de beste maar bovenal zorgeloze ervaring te bieden.

Meerdere toepassingen

Generatoren worden gebruikt voor meer dan een toepassingsgebied. Bij Javac onderscheiden we 3 categorieën:

  • Camping/ontspanning/waterrecreatie
  • Noodstroomconfiguratie – al dan niet met ATS systeem
  • Algemene constructie en verhuur

Wacht niet langer om uw toestel aan te kopen. Kies een toestel in onze webshop, helemaal op maat van uw wensen.

Uw toestel, uw gebruiksdoel: bij ons maakt u een geïnformeerde beslissing

Eerste hulp bij aggregaten: wat is het gewenste of verwachte gebruiksdoel van uw toestel? Want de kans is groot dat de ene generator geschikter is dan de andere.

Tip: denk ook aan de geluidsisolatie van uw aggregaat! Gelukkig zijn de toestellen van Javac bekend voor hun geluidsarm karakter. We hebben dan ook extreem stille uitvoeringen met een geluidslast tot amper 56dBa. Daarnaast zijn er allerlei alternatieven, waarbij u kunt kiezen voor noodstroomconfiguratie met ATS(tot 250 KVA). Of ontdek onze generatoren voor industriële toepassingen (tot 2500 KVA).

Bij Javac zijn we ons ervan bewust dat het niet altijd even makkelijk kiezen is. Dus indien u een aggregaat  of meerdere aggregaten koopt voor een welbepaald gebruiksdoel, staan wij steeds klaar voor hulp op technisch en commercieel gebied. Contacteer ons daarom voor vrijblijvende informatie, een gratis offerte of een andere vraag of opmerking! Mail of bel ons op +32 (0)3 666 44 17!.

Een aggregaat bestellen bij Javac? Voor een specifieke toepassing, of dat nu privé of professioneel is? Bij ons kunt u op elk moment terecht voor een kwalitatief en ijzersterk toestel op maat!